Chat with us, powered by LiveChat

Како можеш да помогнеш

И ти можеш да помогнеш со тоа што ќе донираш за децата со аутизам! Посети ја Контакт страната на нашиот сајт и дознај повеќе за како можеш да го направиш тоа. 

Вoлонтирање е начин на доброволно делување за нешто што многу сакаш да го направиш или да помогнеш за истото, а притоа не очекуваш никаков надоместок. И нам можеш, исто така, да ни помогнеш со вoлонтирање при некој иден настан. Се што треба да направиш е да пројавиш желба и да не информираш! 

Close Menu